WIIVA LINE. UUDET IDEAT KODIN
KALUSTEISIIN. JA VIELÄ TEHTAAN HINNOIN.

Laatua edullisesti suoraan tehtaalta ilman välikäsiä.
Laatu on keskeistä Wiivan toiminnassa. Rungot ja ovet valmistetaan omassa tehtaassa yhdistämällä perinteisiä valmistutapoja laadukkaisiin materiaaleihin ja nykyaikaiseen teknologiaan. Tehtaamme on ollut tunnettu korkealaatuisesta puusepäntyöstä jo pitkään. Haluamme jatkaa tätä perinnettä.

Wiiva Line on uusi iso idea.

Laadukkaat, kauniit tuotteemme on suunniteltu suomalaisten makumieltymysten mukaiseksi. Mallistosta on helppo valita mieleinen. Yhdistelemällä linjoja toisiinsa valinnanmahdollisuudet moninkertaistuvat. Wiiva Linjan iso idea on, että valinnoilla ei ole vaikutusta kokonaisuuden hintaan. Tarjoamme asiakkaille kodin uusimiseen helpottavia lisäpalveluita: mittaus, asennus tai rahoitus.

 

TONI NURMI

TONI NURMIkalustetehtailija

KEITÄ OLEMME?

Olemme ketterä kalustetehdas ja -toimittaja Raumalta. Toteutamme korkeatasoiset kiintokalustekokonaisuudet keittiö-, kylpyhuone- ja vaatesäilytystiloihin. Nuorekkaat suunnittelu-, valmistus- ja asennustiimimme toimivat luotettavasti, täsmällisesti ja aikataulussa. Toimintamme perustuu tarkkuuteen ja tiukkaan laadunvalvontaan.

OSAAVA HENKILÖSTÖ

Lähdemme innolla toteuttamaan rakennus- tai remonttihankkeesi keittiö-, kylpyhuone- ja komerokokonaisuudet. Vastaamme, että kokonaisuus toteutetaan, kuten sovittiin, toiveitasi kuunnellen. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous, niin päästään käynnistämään yhteistyö.