WIIVA LINEN TILAAMINEN ON NÄIN HELPPOA

1. MITTAUS

Keittiön mittaaminen on varsin helppoa. On tärkeää, että mitat ovat riittävän tarkat, koska keittiösuunnitelma tehdään niiden pohjalta. Kannattaa piirtää ne suuntaa-antavasti esimerkiksi ruutupaperille. Voit täydentää piirrosta mainiosti kamerakännykäsi kuvilla.

Usein keittiöissä on jokin hankala kulma. Ongelmat ovat kuitenkin ratkaistavissa, kunhan teet alustavan mittahahmotelman ja täydennät sitä kännykkäkuvilla. Niiden perusteella suunnittelijamme tekee asennuspiirroksen ja kustannusarvion.

1. Aloita mittaamalla seinien korkeus ja leveys sekä ovien etäisyys huoneen nurkista. Sentin tarkkuus riittää kaikissa mittauksissa.

2. Mittaa ikkunoiden leveys ja niiden etäisyys lattiasta, katosta ja huoneen nurkista. Ota samat mitat ovista.

3. Merkitse piirrokseen kaikki mahdolliset ulokkeet: lämpöpatterit, ilmastointi-venttiilit ja putket jne.

4. Merkitse vesi- ja viemäriputkien paikat.

5. Mittaa ja merkitse pistorasioiden ja valokatkaisinten paikat.

2. SUUNNITTELU

Suunnittelu on vaihe, jossa keittiösi saa konkreettisen muodon. Suunnittelussa huomioidaan monia seikkoja, kuten se, mihin haluat sijoittaa jääkaapin ja miten monta kaapistoa tarvitset. Hahmottele piirrokseen rohkeasti omia ajatuksiasi.

Mieti, miten käytät keittiötä ja mikä tuntuu toimivalta. Mieti, mistä pidät nykyisessä keittiössäsi ja mihin haluat muutoksia. Listaa nämä asiat piirrokseesi.

Kun suunnitelma on valmis, tuo se meille tai lähetä sähköpostilla osoitteeseen myynti@wiivakaluste.fi. Älä huolehdi, suunnitelman ei tarvitse olla visuaalinen mestariteos. Meille riittää suuntaa-antava piirros- ja tekstipläjäys, jota on täydennetty kännykkäkuvilla. Suunnittelijamme selviävät niistä kyllä ja tekevät niiden pohjalta ehdotuksen jatkokehittelyä varten.

Jos tulet käymään myymälässämme, suunnittelijamme käyvät kanssasi läpi suunnitelman ja auttavat sinua, jos tarvitset lisätietoja. Voit samalla tutustua Wiiva Line materiaali-, väri-, vedin-, työtaso- ja kodinkonevalikoimaan. Myymälämme yhteystiedot.

Suunnittelijamme muokkaa mittojesi ja toiveidesi mukaisen suunnitelman. Sen mukana saat myös kustannusarvion, jonka hinta tulee olemaan iloinen yllätys.

3. TILAUS

Kun olet hyväksynyt suunnitelman, voi tilata haluamasi kalusteet ja tarvitsemasi palvelut. Mieti lisäpalveluitamme, keskustele niistä yhteyshenkilömme kanssa:

1. Mittaus. Suunnittelijamme tekee mittauskäynnin suunnitelman pohjaksi ja keskustelee sinun toiveistasi ja ajatuksistasi uuden keittiön suhteen.

2. Asennus. Nuorekas tiimimme asentaa niin halutessasi kaikki kiintokalusteet. Toiminta perustuu tarkkuuteen ja tiukkaan laadunvalvontaan. Ja mikä parasta asennustyöstä voit tehdä kotitalousvähennyksen.

3. Kuljetus. Jos tarvitset apua tuotteiden kuljettamisessa, autamme mielellämme.

4. Rahoitus. Tarjoamme myös maksuvaihtoehdon, jonka avulla voit toteuttaa suunnitelmasi heti ja jakaa maksun haluamiisi kuukausieriin. Kysy lisätietoja yhteyshenkilöiltämme.

4. ASENNUS

Wiiva Line -keittiöt on suunniteltu niin, että voit asentaa ne itse. Tarvittaessa saat tietenkin apua meiltä. Aloittaa tutustumalla asennusoppaaseen. Siinä annetaan helpot asennusohjeet.

Jos haluat apua asennukseen, ota yhteyttä asennuspalveluumme. Kysy tästä yhteyshenkilöltämme.

Muutama pointti asennuspalvelustamme:

1. Asennusta edeltävä kotikäynti
Asentajamme tulee kotiisi tarkastamaan, että kaikki on kunnossa asennusta varten. Hän tarkastaa mitat ja keittiösuunnitelman varmistaakseen, että oikeat osat on tilattu ja sopivat yhteen.

2. Asennus
Asentajamme asentaa koko keittiön mukaan lukien vetimet, kodinkoneet, tiskialtaat ja hanat. Lopuksi kuljetaan kaikki pakkausjätteet asianmukaisesti hävitettäväksi. Asentaja ei tee sähkö- eikä vesikalusteasennuksia.

3. Vanhan keittiön purku
Ennen uuden keittiön asentamista vanha keittiö on purettava — ja se voi olla työlästä. Asentajamme aloittaa työt, kun vanha keittiö on purettu ja asennuspohjat on pintakäsitelty. Voimme myös purkaa vanhan keittiön ja kuljettaa sen asianmukaisesti hävitettäväksi. Kysy purkupalvelustamme yhteyshenkilöltä.